NyitólapKüldetés, világképLetölthető számainkSzerkesztőség

 

  

 

 

 

 

   

 

Köszöntõ

A TájÉK szerkesztosége elérkezettnek látja a pillanatot egy olyan közeg létrehozására, amely határozott állásfoglalásra készteti az olvasót, mindennapjaink kérdéseinek sajátos nézopont szerinti bemutatása által, legyen ez pártoló vagy elutasító magatartás. Célunk egy tiszta és világos identitástudat felmutatása, melynek tükrében képesek leszünk bárhol, bármilyen kihívás között eligazodni, saját magunk lenni.

Hiszünk benne, hogy amikor az emberek elhatározzák, hogy szembenéznek egy problémával, olyankor valójában rádöbbennek arra, hogy sokkal többre képesek, mint hitték. Szeretnénk segítséget nyújtani az alternatívák közötti választásban. Fontos ez annál is inkább, mivel a jelenlegi társadalmi megközelítés ugyancsak egyoldalú, sokszor a hamis dilemma esetére alapoz, vagyis választani kényszerít két dolog között anélkül, hogy elmondaná, hogy harmadik is létezhet.

Mottó

"Az univerzumnak saját nyelve van, amellyel beszél hozzánk. Ezek az úgynevezett jelek, és ahhoz, hogy ezt a nyelvet megértsük, elég, ha nyitott elmével tekintünk mindarra, ami körülvesz minket. Csak az a fontos, hogy éberek legyünk, mert a leckék mindig akkor jönnek, amikor készen állunk a befogadásukra, és ha figyelünk a jelekre, mindig mindent megtudunk, amire szükségünk lesz a következo lépéshez. "

Szerkesztés

Keressük a felvállalt szellemiség tükrében közölhetõ írásokat és cikkeket, a kialakított kép tejlessé tételét. Ha Ön meg szeretné osztani szemléletét velünk és az olvasókkal, építõ jellegû javaslata van, kérjük keresssen meg bennünket a szerkesztoség címén.